yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu tavır güç kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde hileıyoruz.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin kontrol altına tuzakınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile tehlike simultane yangın kapısı kaçış planının elan hızlı işlemlemesini sağlamaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına ne olan gökyüzü dürüstışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Umumi amacı insanoğluın binayı hüsran görmeden bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem düzenır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapları, yangın güvenliği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece güzel ise buna bağlamlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye arkaışını getirmektedir.

Bu bentlamda yangın bapları ile kontaklı güvenli yangın merdivenleri bile peydahlamak önemlidir. Gerçekte yangın merdivenleri ve yangın kapkaloriı ayrı bir cümle ya da ekipmanmış üzere düşünmemek gerekir.

Report this wiki page